Facebook

Dagbesteding

Cliënten van buitenaf kunnen dagbesteding volgen op de Elsenburg. Een aantal cliënten combineert wonen op de Elsenburg samen met dagbesteding, maar er zijn ook cliënten die werk of dagbesteding elders hebben. De dagbesteding vindt plaats in de kas en de schuur op het terrein van de Elsenburg. Het aanbod is zeer divers, zo wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden van de cliënten. Doordat wij vrijheid hebben in ruimte bieden wij veel verschillende activiteiten aan.

                                 

De activiteiten

Er zijn op gezette tijden pauzes, dit zijn momenten om even gezellig bij elkaar te zitten.
Activerende dagbesteding is gericht op behoud of ontwikkeling van vaardigheden, het bieden van structuur en een zinvolle dag invulling. Ook is het een mooi voortraject op een re-integratie traject.

Doelgroep dagbesteding

Juist omdat wij een breed scala van activiteiten kunnen aanbieden willen wij ons niet beperken tot een bepaalde doelgroep. Daarom is iedereen die behoefte heeft aan een passende dagbesteding welkom!

Financiën dagbesteding

Het is mogelijk om zowel via de WMO als met een PGB WLZ indicatie te komen.

Contact dagbesteding

Bent u geïnteresseerd in onze dagbesteding en wilt u een keer vrijblijvend komen kijken of heeft u nog vragen kunt u gerust contact opnemen.
Marcel Zuidema, begeleider dagbesteding
06 23847596